Verzenden en retourneren

VERZENDKOSTEN

Verzendkosten per 05-12-2022

Nederland
Alle orders in Nederland boven de €75,- worden gratis verzonden met track & trace. Voor orders onder de €75,- wordt €4,95 verzendkosten in rekening gebracht.

België en Duitsland
Orders naar België en Duitsland worden vanaf €100,- gratis verzonden met track & trace. Voor orders onder €100,- wordt €5,95 (zonder track & trace code) of €9,50 (met track & trace code) verzendkosten in rekening gebracht.

LEVERTIJD
Ik doe zorgvuldig mijn best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Alle bestellingen worden binnen 3 werkdagen verzonden. Niet altijd lukt het mij echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van jouw bestelling iets langer duren. Mocht ik om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan breng ik jou hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Voor maatwerk en dierbaar sieraad schat ik meestal 4 -12 weken om ze te maken, afhankelijk van hoe druk ik ben en of ik materialen moet inkopen. Momenteel is sieraden maken niet mijn hoofdberoep, dus ik ben er niet 24/7 mee bezig.

Houd er rekening mee dat de wachtlijst in drukke periodes langer kan zijn. Dus voor speciale gelegenheden raad ik aan om op tijd contact op te nemen.

RETOUREN

Je hebt recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terug te sturen.

In een paar stappen je retour regelen:
Mail naar melinda@indasieraden.nl en meld je retour aan. Je bent niet verplicht een reden te geven, maar ik hoor graag feedback!
Retourneer de sieraden kan eventueel in dezelfde verpakking als waarmee ze aan jou zijn verzonden als deze nog verzendwaardig is.

Je retour mag naar:
Melinda Stroeve
Johan van Oldenbarneveldtstraat 15
7204 KA  Zutphen

Het verschuldigde orderbedrag zal binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour teruggestort worden mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
De kosten van een retour zijn voor de klant.

Let op!
Tijdens feestdagen is het erg druk bij de post. Het terugsturen van de sieraden gaat op eigen risico. Meestal gaat dit goed. Echter adviseer ik in deze tijd pakketjes bij de zakelijke post of post.nl punt in te leveren en niet in een brievenbus te doen. Houd er ook rekening mee dat jouw retour iets trager verwerkt wordt dan normaal omdat het iets langer duurt voordat het hier aankomt.

Bedenktijd/retour
Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Ik ben echter wel benieuwd naar de reden, zodat ik mijn aanbod zo goed mogelijk kan optimaliseren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Inda Sieraden geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met opnemen via melinda@indasieraden.nl. Het verschuldigde orderbedrag zal binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour teruggestort worden mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te bekijken, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Indien je oorbellen terugstuurt; deze mogen niet gedragen zijn i.v.m. de hygiëne. Maatwerk en dierbaar sieraden kunnen niet worden geretourneerd.